Nowy VA - "Core Tex Presents: Berlin Hardcore Vol. 3" CD Zobacz większe

VA - "Core Tex Presents: Berlin Hardcore Vol. 3" CD

Core Tex Records 2010

digipack CD


Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

25,00 zł

Więcej informacji

składak kapel hardcore / punk z Berlina

1    K.illcity–    Blutgruppe B
2    Anticops–    Out In The Streets
3    All For Revenge – No Second Chance
4    Punishable Act  – Dogs Of Hardcore
5    False Friend–    Armchair Terrorist
6    Seconds Out–    The Problem Is You
7    Tonedown–    Dedication For Life
8    United And Strong–    210
9    Cruel Eyes–    Prisoner Of Blood
10    Ape Attack–    Rebuilt My Soul
11    Kings Cannot Fall–    We Are One
12    Final Prayer–    Goodbye Cruel World
13    Flawless Victory–    Augen Zu Und Durch
14    Arise–    March Before Destiny
15    Sullen Eyes Sore–    A Special Offer Equality
16    From This Day On–    SOS
17    Henry Fonda–    I Listened To BMTH
18    Fat Mans War Face–    Your Invested Interests
19    Carlitos Way –    Look In My Direction
20    Christborn Insanity–    Econochrist

Produkty powiązane